I dag och framför allt imorgon behöver alla organisationer vara datadriva. Vi lagrar mycket mer och viktig data, och vi har ett stort behov av att titta på den. För att möjliggöra tillväxt, utveckling och innovation behöver företag optimera sin IT-verksamhet och datalagring.
SÅ, HUR GÖR MAN DET?

Med Dell Powerstore 500 – nästa generations lagringsteknik som stödjer integration, som nu lanserats på den svenska marknaden.

I vår senaste artikel djupdyker vi i ämnet där vi förklarar hur det fungerar och vilka fördelarna är – som exempelvis snabbare go-to-market samt produkt- och applikationsutveckling.
TESTKÖR UTRUSTNINGEN & FÅ RESULTATET SVART PÅ VITT

Att byta lagringssystem är inget man bara gör över en eftermiddag, vi vet. Inte sällan är det många komponenter som ska fungera. Därför erbjuder vi på Arrow en unik möjlighet att genomföra en PoC på Arrows demoutrustning.

Under en testperiod installeras lagringsenheten och testkörs, på så sätt får du svart på vitt bevis på hur väl lagringsenheten presterar och vilka fördelar den medför.
FYLL I FORMULÄRET
FÖR ATT BOKA EN POC

By completing this form, you agree to the use of your personal information in accordance with the Arrow Electronics Privacy Policy and Terms of Use.
Följ oss
        
© 2021 Arrow Electronics, Inc. All rights reserved.