Into the breach
Välkommen att delta på en unik och engagerande säkerhetsutbildning – Into the breach! Den här roliga och interaktiva händelsen varar under en heldag och utmanar dina kunskaper inom cybersäkerhet samt din förmåga att hantera stress genom en realistisk simulering av en säkerhetsincident.

Den "gameifierade" formen av utbildning kommer att hålla dig på helspänn, samtidigt som du tävlar med dina kollegor för toppresultat. Vi ser fram emot att se dig!

Vi har ett begränsat antal platser, anmäl ditt intresse och vi återkommer med en bekräftelse inom kort!


6 februari
kl. 9:00-15:30
Microsofts kontor,
Stockholm
Konrad Namiotko
Konrad är dagens spelledare och är Business Development Manager för Security på Arrow ECS Sweden. Han har över sex års erfarenhet av IT-säkerhet och har under många år arbetat på Microsoft.

Kontaktuppgifter:
konrad.namiotko@arrow.com

David Lilja
David är en Threat Hunter och arbetar som Level 3 Analyst på Truesec. Han kommer tillsammans med Konrad vara spelledare för dagen.  

Kontaktuppgifter:
david.lilja@truesec.se

Into the Breach visar hur Microsoft Threat Protection-lösningen hjälper dig: 
Hantera hot på ett mer effektivt och ändamålsenligt sätt.
Använd integrerad, automatiserad, utökad identifiering och svar (XDR) för att öka effektiviteten med Microsoft Defender.
Skydda dig mot hot mot identitet, slutpunkter, data, appar och infrastruktur.
Get end-to-end insights across the entire organization with the Microsoft Sentinel cloud-native SIEM.
Använd säkerhetsautomatisering för att identifiera, undersöka och svara på hot med hjälp av automatiserade undersökningar och självläkande funktioner.
Använd avancerade jaktfunktioner för att utforska rådata i alla säkerhetspelare och hitta hotindikatorer.
Visa aviseringar och åtgärda i din Microsoft 365-miljö på en enda instrumentpanel.
Om "Into the breach"
Du kommer att anta rollen som en säkerhetsanalytiker som står inför en högrisk-simulerad attack. Använd de avancerade funktionerna hos Microsoft Threat Protection-lösningarna för att navigera och avsluta attacken innan det leder till en total systemkollaps. I detta praktiska evenemang kommer du att få konkret erfarenhet med Microsofts säkerhetsprodukter och omvandla den nya kunskapen till direkt handling genom att slutföra uppgifter och svara på varningar.

Om Arrow
Arrow ECS är ett technology enablement-företag som levererar innovativa IT-lösningar för att lösa komplexa affärsutmaningar på marknaden. Vi erbjuder värdeadderande distribution, affärskonsulting och tjänster till ledande teknologitillverkare och deras kanalpartners.
Anmäl dig här:
© 2024 Arrow Electronics.