Arrow Snow IT - Let's change the world: You, Me and (A)I

Kom op dinsdag 4 en/of woensdag 5 april naar SnowWorld Zoetermeer voor de derde editie van Arrow Snow IT!

Samen met de 20 beste experts in onze branche hebben we een innovatief dagprogramma samengesteld. De focus tijdens deze derde editie van Snow IT ligt vooral op technologie.

ChatGTP en Kunstmatige Intelligentie (AI) veranderen onze IT-wereld razendsnel. Maar hoe reageer je als gebruiker op deze ontwikkeling en welke zakelijke voordelen kun je hieruit halen?

Na de keynotes zijn er vier schillende break-out sessies die je kan bezoeken. Ieder track duurt 1,5 uur en tijdens deze sessie ontmoet je de belangrijkste experts in hun vakgebied en delen ze hun kennis, beantwoorden je vragen en geven je waardevolle inzichten die je kan toepassen binnen je bedrijf.

Arrow Five Years out zegt het al, we denken altijd een stap vooruit en dat zul je tijdens deze editie van Snow IT ook merken. Is duurzaamheid nu echt wel zo duurzaam in de IT? En waarom is Cloudbeveiliging niet meer voldoende? Is Big Data niet meer te stoppen? En is de altijd genoemde transitie naar de Cloud makkelijker dan je denkt?

Met specialisten van onder andere Microsoft, Trend Micro, NetApp en natuurlijk Arrow zorgen we ervoor dat het aanbod top-off-mind is. Of je nu een IT-professional, bedrijfseigenaar of gewoon iemand bent die geïnteresseerd is in de laatste trends: kom naar Arrow Snow IT Let’s change the world: You, Me and (A)I.

Skiën - Snowboarden - Walking Dinner

Na het breakout gedeelte openen we de pistes in SnowWorld en kun je vrij skiën of snowboarden. Aan alles is gedacht, dus als je behoefte hebt aan les, dan staan onze leraren voor je klaar.

Ga je niet de piste op, dan ontmoeten we je graag in het Arrow Après-ski Cafe waar we onder het genot van heerlijke bits en bites kunnen napraten over het dagprogramma.

Aansluitend zal het BBQ dinner buffet worden geopend in het ArrowSphere restaurant!

Schrijf je vandaag nog in, maar let op het aantal plekken is beperkt.
(Dagelijks is er plek voor 200 gasten. Hierbij letten we op de verdeling partners/eindgebruiker. Let op vol=vol).


Programma Arrow Snow IT 4 & 5  april 2023

09:00    Inloop & koffie
09:45    Opening Arrow – Snow IT 2023
10:00    Arrow Nederland, Peter Alkemade
10:15    Key-Note: ChatGPT zakelijk gebruiken
11:00    Koffiebreak met Oostenrijkse apfelstrudel
11:30    Snow IT Breakout Ronde 1
13:00    Lunch-break 
14:00    Key-Note: AI? Wat blijft er nog over voor de mens?
14:45    Snow IT Breakout Ronde 2
16:15    Netwerkborrel met snacks en/of
             vrij skiën/snowboarden op de piste inclusief les
             Aansluitend BBQ dinerbuffet 
19:30    Afsluiting Arrow Snow-IT

Thema's -  Let's change the word: You, Me and (A)I
Tijdens Unlock de Cloud ontdek je de nieuwste mogelijkheden in de Cloud van onder andere: Microsoft, Oracle/Commvault, IBM & Trend Micro
Het Datacenter verandert in rap tempo, sustainability is een belangrijke verandering. Ontdek de mogelijkheden van Netapp, Lenovo, Huawei, Nutanix, Nvidia en Hitachi.
Security is ontzettend belangrijk, maar hoezo pas na een hack of randsomware aanval? Zet Security op de eerste plaats met: oa Fortinet, Tenable, Rubrik, F5, Check Point & Forcepoint
De manier van werken is veranderd. Maar is de gebruiker hier echt blij mee? Hoe kijken Microsoft, Citrix, Igel, Avepoint en Broadcom hier tegenaan?
De middag keynote gaat over Artificial Intelligence. Wat is het? Wat kunnen we ermee? En hoe kunnen menselijke vaardigheden versterkt worden?
De ochtend keynote gaat over het meest besproken onderwerp van dit moment: ChatGPT. Wat zou er gebeuren als software als ChatGPT ineens vragen foutief gaat beantwoorden?

Locatie Arrow Snow IT 2023
Locatie:
SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
Meer informatie over Arrow Snow IT:
Arrow Nederland
Marc Verhoeven E: marc.verhoeven@arrow.com T: 06-38387537
Jeroen De Kam E: jeroen.kam@arrow.com T: 06-30227201
Floris Groenedijk E: floris.groenedijk@arrow.com

Winactie Arrow Snow IT 2023

Sponsors Arrow Snow IT 2023