We know a lot about the future

TELENOR INSIGHT 2022
Knowledge - Inspiration - Networking

18 maj I 12.45--17.30 I Waterfront, Stockholm


Du är varmt välkommen till Waterfront och en spännande eftermiddag tillsammans med oss på Telenor och våra utvalda partners. Du kommer bjudas på en halvdag fylld med kunskap och inspiration inom nätverk, säkerhet, storage och cloud.

Du får möta Telenors etiska hackare som visar hur de hjälper företag och organisationer att identifiera sårbarheter.

Dessutom får du möjlighet att nätverka med kollegor med liknande arbetsuppgifter inom såväl privat som offentlig sektor.

Du möter:

  • 19 talare
  • 11 branschledande tillverkare/partners med inspirerande montrar 
  • 12 av Telenors specialister inom nätverk, lagring och säkerhet
  • Telenors etiska hackare
  • Säljare från Telenor
PLATS:

Stockholm Waterfront Congress Centre
Nils Ericsons Plan 4
111 64 Stockholm
AGENDA:

12.00 - Registrering och kaffe

12.45 - Välkomna
            Moderator: Johan Liljegren, Telenor Sverige och
            Telenors etiska hackare
REGISTRERA DIG HÄR
OBS! Vi behöver din middagsregistrering senast 13 maj.

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till användningen av din personliga information i enlighet med Arrow Electronics sekretesspolicy och användarvillkor.
12.55 - The Next Phase of Cybersecurity

Pandemin har i grunden förändrat hur vi arbetar. Distansarbete har under de senaste åren kommit att bli det normala, undersökningar visar att intresset för att fortsätta att arbeta på distans är fortsatt mycket högt även efter pandemin.

Under pandemin har många företag och organisationer upplevt en ökad hotbild och ett förändrat landskap av nya hot samtidigt som de gamla typerna av ransomware har kommit att bli ett nytt och mycket påtagligt problem.

Under vårt första pass kommer du få mer insikter i hur hoten ser ut och vilka trenderna är. Våra partners ger sin bild av hur du kan säkra din organisations känsliga data och hur ni reducerar riskexponeringen.
14.20 - Kaffepaus
14.40 -  The Future of Network and Storage

Utvecklingen går snabbare än någonsin när det gäller företagens IT/OT-infrastruktur. Självlärande nätverk har tidigare varit mer av ett koncept än verklighet, men inte längre. Maskininlärning och AI ger oss nya förutsättningar samtidigt som WiFi-standarden utvecklas. WiFi 6 innebär högre hastighet, fler dataströmmar och att fler enheter kan kommunicera samtidigt med accesspunkten. Kring 2024 förväntas WiFi 7 finnas på marknaden.

Data är idag avgörande för produktionen. Följden av detta är att datainfrastruktur är en viktig resurs, där kraft och tillförlitlighet är viktiga aspekter. Under detta pass får du ta del av insikter avseende vikten av säkra lagringslösningar som identifierar och låser upp intelligensen och kraften i din data.
16.00 - Kaffepaus
16.20 - To the Cloud and Beyond

Hybrida IT-miljöer med egna datacenter i kombination med molntjänster blir allt vanligare. Utmaningarna detta skapar återfinns ofta inom behovet av enhetlig backup av data men också ur ett säkerhetsperspektiv. Vad innebär begreppet Zero trust data security?

2019 släpper Gartner sin första rapport kring begreppet Secure Access Service Edge (SASE). Bedömningen är att 2024 kommer fyra av tio bolag att överväga SASE. Vad driver marknaden och vilka förutsättningar behöver finnas på plats för att SASE ska vara aktuellt för din organisation?

Allt fler kunder överväger att flytta arbetsbelastningar till molnet. Hur hanterar du din organisations krav på säkerhet samtidigt som det inte stoppar DevOps krav på smidighet?
17.15 - Tack för idag
             Moderator: Johan Liljegren, Telenor Sverige och Telenors etiska hackare

17.25 - Mingel med Telenor och Partners med lättare tilltugg och dryck
             
19.00 - Middag med vald partner. Middagen är utanför Telenors program.
Mer information om tid och plats kommer från din valda partner, innan eventet.

Varmt välkomna önskar vännerna på Telenor Företag


Moderator: Johan Liljegren, Telenor Sverige

Arrangör: Telenor Sverige AB i samarbete med deltagande partners, Arrow ECS, Exclusive Networks, Nuvias.
Arrow ESC ansvarar för det praktiska arrangemanget.


Har du frågor om eventet kontakta:Pernilla Andersson, Arrow ECS
+46 733 666 802
pernilla.andersson@arrow.com
© 2021 Arrow Electronics, Inc. All rights reserved.