Er du forberedt
på ransomwaretruslen?
24. november kl. 8.30 – 13.10
World Trade Center, Borupvang 3, 2750 Ballerup
Igen i år vurderer Forsvarets Efterretningstjenestes Center for Cybersikkerhed (CFCS), at truslen fra cyberkriminalitet er MEGET HØJ. Hvilket den eksplosive stigning i ransomware de sidste par år bekræfter. Gartner vurderer, at der i 2025 vil 75% af alle organisationer opleve et eller flere ransomwareangreb, og der observeres en 700% stigning i antallet af angreb. 

Så hvordan forbedrer vi os bedst muligt? Hvordan kommer vi disse angreb til livs? Og hvis uheldet er ude, hvad gør vi, hvis vi bliver ramt?

Vær med d. 24. november, hvor vi vil give dig anbefalinger på, hvordan du kan styrke dit forsvar imod ransomware angreb. Hør også Ransomware-forhandleren Michael Andersen dele ud af sine erfaringer, fra forhandlinger, hvor han har stået for kontakten med hackerne, når private virksomheder bliver ramt af ransomware-angreb.  

Program
8.30 – 9.00: Morgenmad og registering

9.00 – 9.10: Velkommen v. Arrow

9.10 – 10.10: Gidsel-forhandlerens warrom v. Michael Andersen, Eagle Shark

10.10 – 10.20: Pause

10.20 – 11.00: Se alle aktiver og sårbarheder på tværs af hele din angrebsoverflade, forudsige, hvilke sårbarheder angribere mest sandsynligt vil udnytte i den nærmeste fremtid og handle på det, der betyder mest. v. Jan Minche, Tenable

11.00 – 11.40: Do Blind Spots Leave You Exposed? Hør hvordan Symantec kan neutralisere dine blind spots med adfærdsmæssig isolation, Active Directory securtiy og Threat hunter v. Andreas Eskerod, Solutions Specialist, Arrow

11.40 – 11.50: Pause

11.50 – 12.30: Hør hvorfor Druvas infrastruktur er naturligt sikker. Hvordan håndteres detection og hvordan sikres recovery af rene data v. Claus Albæk, Senior Solutions Engineer, Druva

12.30 – 12.40: Opsummering og anbefalinger til hvordan du kommer videre v. Arrow

12.40 – 13.10: Frokost og netværk
Tenable.ep er en omfattende risikobaseret vulnerability management løsning, der gør det muligt for dig at bestemme cybereksponeringen for alle dine aktiver, overalt, på hver platform, til enhver tid.


Med Tenable kan du se alle aktiver og sårbarheder på tværs af hele din angrebsoverflade, forudsige, hvilke sårbarheder angribere mest sandsynligt vil udnytte i den nærmeste fremtid og handle på det, der betyder mest.


Det giver dig mulighed for at reducere den største risiko med den mindste indsats.

Symantec leverer den mest komplette, integrerede endpoint security platform. Som en on-premise, hybrid eller cloudbaseret løsning beskytter single-agent Symantec-platformen alle traditionelle og mobile endpoint-enheder og bruger kunstig intelligens (AI) til at optimere sikkerhedsbeslutninger. Et samlet cloudbaseret styringssystem forenkler beskyttelsen, opdagelsen og reaktionen på alle de avancerede trusler, der er målrettet mod dine endpoints.

Data resilience har aldrig været vigtigere. Dine medarbejdere gemmer data overalt - i datacentre, i skyen og på flere enheder. Druva er en skalerbar databeskyttelsesplatform, født i skyen. Bygget på AWS og tilbydes som en service, leverer den enkel, elastisk, autonom dataredigering, og kan dermed være med til at reducere omkostninger og administrativ tid ved at fjerne dyre og komplekse infrastrukturer, vedligeholdelse og opgraderinger.
Tilmelding
Ja, tak, jeg ønsker at deltage på eventet "Er du forberedt på ransomware-truslen" den 24. november.

Kontakt
Leman Kalkan
Business Development Manager, Security
+45 30 16 13 98
Simon Gätke​
Business Development Manager
+45 28 19 60 05
Kim de Marè Jørler​
Business Unit Manager
+45 40 90 41 54
© 2021 Arrow Electronics, Inc. All rights reserved.