Arrow Tech Hub:
Jagten på det hybride datacenter
7. marts kl. 9-15.30: Dansk Arkitektur Center, København 
14. marts kl. 9-15.30: ARoS, Aarhus (Jagten fortsætter) 
*OBS: Begrænset antal pladser på begge lokationer

Tilmeld dig her:Vi er glade for at invitere dig til et helt anderledes IT-event, hvor vi udforsker det hybride datacenter. Vi har vendt indholdet på hovedet og fokuserer på teknisk indhold med demoer.  
Format – masser af demo
”Jagten på det hybride datacenter” er ikke et typisk IT-event. Vi dykker teknisk ned i jagten på det hybride datacenter med demoer og interaktive oplevelser. Vi har sat nogle helt specielle rammer op for sessionerne: Ingen tunge PowerPoint-præsentationer – men masser demoer og ægte hands-on erfaringer.

📉 Maksimalt 5 slides pr. præsentation! 

🎤 Fokus på demoer og interaktive fortællinger
 
Teknisk event
Vores event henvender sig til den tekniske målgruppe. Vi afholder vores event sammen en håndfuld strategiske partnere. Eventet giver alle vinkler på det hybride datacenter: hardware, hypervisors, netværk, cloud og sikkerhed. Så du kan lære om alle elementerne enkeltvis og tilsammen. Der er mulighed for at spørge ind og deltage aktivt på eventet, så du får det med hjem, du behøver.

Arrow Tech Hub
Eventet er en del af Arrow Tech Hub. Arrow Tech Hub er Arrow-specialisternes ultimative tech-legeplads! Et friskt koncept, hvor vores IT-specialister mødes for at eksperimentere og dele deres viden om de seneste trends, teknologier og løsninger inden for IT-verdenen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og tage dig med på en spændende rejse i jagten på det hybride datacenter! Der er begrænset antal pladser!

Med venlig hilsen
Arrow Tech Hub

Agenda
09:00-09:10
Ankomst og registrering

09:10-09:15
Velkomst

09:15-10:15
Nutanix: Fremtidens Hybride Cloud-oplevelse med Nutanix!

10:20-11:05
Cohesity: Din rejseforsikring til det hybride datacenter - Sikkerhed uden grænser

11:05-11:20
Pause

11:20-12:05
VMware: Gevinsten ved det Hybride Datacenter!

12:10-12:55
Aruba: Plejer er død! Få kontrol over det moderne Hybride Datacenter med AFC

12:55-13:35
Frokost

13:35-14:20
HPE: Farvel kompleksitet, goddag enkelhed og skalerbarhed! 

14:20-15:20
Microsoft / Lenovo: Azure Stack HCI - Let's go Hybrid med Microsoft Azure

15:20-16:00
Afslutning på dagen og netværksmulighed

Læs mere om sessionerne nedenfor.

Sessioner
Fremtidens Hybride Cloud-oplevelse med Nutanix!

Velkommen til Nutanix præsentationen, hvor vi tager dig med på en rejse gennem vores avancerede Nutanix Enterprise Cloud platform. Vi vil bruge vores tid på at introducerer og demonstrere Nutanix Cloud Clusters (NC2), der dramatisk reducerer operationel kompleksitet, forenkler cloud-håndtering og ubesværet understøtter alle dine applikationer og data mellem on-premises og cloudmiljøer.

Vi dykker endvidere ned i vores Database-as-a-Service (DBaaS) løsning, der understøtter Microsoft SQL Server, Oracle, PostgreSQL, MongoDB og MySQL. Effektivt og sikkert administrer hundreder til tusinder af databaser på tværs af on-premises og offentlige clouds. Løsningen simplificer databaseadministration og fremskynd softwareudvikling på tværs af clouds.

Velkommen til fremtidens hybride cloud-oplevelse med Nutanix!

Talere:
Kennet Johansen, Senior Cloud Solution Engineer, Nutanix Danmark & Island
Raoul Illyes, Solutions Architect - Database-as-a-Service (DBaaS)
Thomas Astin Jensen, Country Manager, Nutanix Denmark & Iceland
Din rejseforsikring til det hybride datacenter - Sikkerhed uden grænser

Hybridt datacenter: Hvad betyder det? Først og fremmest betyder det, at data ikke længere kun opholder sig ét sted, og dermed ikke er nemme at beskytte. Data rejser rundt – on-prem, edge, cloud, hos Service Providere, BaaS, SaaS osv. I en tid, hvor flere suspekte typer end nogensinde før er på jagt efter systemets svagheder for at stjæle dine data, er det nødvendigt med en hybrid løsning for at beskytte dine data, uanset operativsystem, platform, arkitektur, hypervisor, applikation og antal TB. Cohesity tilbyder præcis det. Med en løsning fra Cohesity får du en rejseforsikring til dine data, så du kan beskytte dem, uanset hvilken destination de har i fremtiden. Alle data håndteres i ét brugerinterface, uanset hvor de befinder sig eller hvor omfattende datamængden er, og helt sikkert med lavere omkostninger og færre ressourcer til administration. Vi har forberedt en overbevisende demo, fordi 'seeing is believing'

Talere:
Christian Schwartz-Sørensen, Senior Sales Engineer, Cohesity Denmark / Iceland
Jørgen Svart, Country Sales Lead Cohesity Denmark / Iceland
Gevinsten ved det Hybride Datacenter!

Er snakken om hardware, hypervisors, netværk, cloud og sikkerhed egentlig interessant?

Agilitet, stabilitet, sporbarhed og det at levere værdi til forretningen i realtid er målet.

I sidste ende handler alt om at have en platform der understøtter applikationsleverancen uanset den ønskede arkitektur.

Talere:
Thomas Hagedorn, Lead Solution Engineer
Henrik Mønster, Solution Architect
Robert Jensen, Lead Solution Engineer
Plejer er død! Få kontrol over det moderne Hybride Datacenter med AFC

HPE har leveret systemer til et hybride datacenter i mange år og vores erfaring er, at det plejer at være komplekst at konfigurere og sikre et hybridt set-up. Men sådan behøver det ikke at være.

Med Aruba Fabric Composer (AFC), kan vi nu konfigurere vores HPE datacenter netværk, storage netværk og virtuelle netværk, på en nem og ikke mindst sikker måde.

På denne session vil vi vise hvordan du på minutter konfigurerer et moderne og sikkert datacenter ved hjælp at AFC og hvorledes du kan mikrosegmentere med CX10000 samt integrere AFC med VMware vCenter for nemmere administration af dit hybride datacenter.

Talere:
Christian Nymark, System Engineer Danmark
Frank Stott, Team Lead System Engineers Danmark
Farvel kompleksitet, goddag enkelhed og skalerbarhed! 

Oplev hvor let det kan være at styre det hybride datacenter, når HPE live-demonstrerer Greenlake Platform. Vi gør det hybride datacenter simpelt som cloud med administration på tværs af jeres datacentre, edge-enheder, colocations og public clouds.

Vær med når vi dykker ned i platformens features og går til angreb på kompleksitet og sure pligter. Vi viser hvordan du let og sikkert kan administrere servere, storage og netværk i én og samme platform. 

Talere:
Tino Haastrup-Andersen, Data Services & Storage Presales, Nordic Cluster
Azure Stack HCI - Let's go Hybrid med Microsoft Azure 

Gennemgang og demo af Azure Stack HCI som platformen for hybride datacentre. Find ud af, hvordan Azure Stack HCI - hyperkonvergeret infrastruktur fungerer under the hood -  integreret med Azure og leveret som en Azure-hybridtjeneste med de seneste opdateringer til sikkerhed, ydeevne og funktioner.

Se, hvordan du kører en hybrid cloud problemfrit - optimerer lagring, ydeevne, skalerbarhed og funktionalitet med indbyggede Azure hybrid-funktioner og services for moderniseret infrastruktur og brug kraften i cloud-automatisering, styring og sikkerhed.

Talere:
Per Ljungstrom, Principal TC, EMEA, Lenovo
Steffen Graabæk Knudsen, Senior Product Manager, Arrow
Claus Basballe, Solution Architect, Arrow

Kontakt os ved spørgsmål
Mads Storm Andersen
Solution Specialist
+45 2819 6059
Christian Schou Carlsen
Solutions Specialist
+45 2819 6075
Flemming Ossian
Solution Architect
+45 3016 1321
Jesper Berth
Solution Architect
+45 2819 6056
© 2024 Arrow Electronics.