Navakan Business Central -päivä ja 5-vuotisjuhlat 11.10. 

Tervetuloa Navakan historian ensimmäiseen Business Central -päivään!  
Samalla juhlit kanssamme Navakan 5-vuotista taivalta ja kuulet asiakkaidemme kokemuksia Microsoft Dynamics 365 Business Centralista  sekä esimerkiksi Microsoftin asiantuntijapuheenvuoron tekoälyn mahdollisuuksista. Sinulla on myös mahdollisuus jutella ajankohtaisista aiheista asiantuntijoidemme kanssa.  

Maksuton tilaisuus järjestetään keskiviikkona 11.10. Helsinki Congress Paasitornissa klo 12 alkaen.  
 
Aika: Ke 11.10.2023 klo 12 alkaen
Paikka: Helsinki Congress Paasitorni Paasivuorenkatu 5 A 00530 Helsinki
 
12.00–13.00 Saapuminen ja lounas Paasiravintolassa
13.00–13.30 Tervetuloa Paasitorniin
 
Navakka Group Oy - Navakka 5 vuotta - Mistä lähdettiin ja minne ollaan menossa?
 
Viisi vuotta sitten yritysideamme keskeiseksi teemaksi nousi ajatus palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja raikkaalla otteella, vastaten asiakasyritysten toiminnanohjauksen tarpeisiin. Miten olemme siinä onnistuneet? Viidessä vuodessa on tapahtunut oikeasti paljon ja olemme nähneet aitiopaikalta suomalaisten pk-yritysten pilvisiirtymää ja tukeneet sen onnistumista. Missähän ollenkaan ollaan viiden vuoden päästä? Kerromme samalla, mikä ihme Business Central oikein on.  
 
13.30–14.30 Asiakkaiden ja kumppaneiden puheenvuorot
 
Risto Metsälä / Ocio – Liiketoimintajärjestelmän hankintaprosessi
 
Ennen kuin ERP-projekti on valmis, on paljon ehtinyt tapahtua. Valintakonsultti Risto Metsälä Ociosta tulee kertomaan, mitä tapahtuu ennen kuin projekti on aloitettu tai ratkaisu ja toimittaja edes valittu. Valintavaihe on yksi tärkeä (ellei jopa tärkein) osa järjestelmäprojektin elinkaarta. Riston esitys käy läpi järjestelmäprojektin tärkeimpiä huomioitavia asioita.
 
Mika Pyykkö / Vetcare – Kokonaisvaltaisen liiketoimintaratkaisun rakentaminen Microsoftin tuotteilla
 
Suomalainen eläinlääkeyritys Vetcare lähti uudistamaan ja rakentamaan kasvunsa tueksi liiketoimintaratkaisukokonaisuuttaan. Pitkän linjan Dynamics-asiantuntija Mika Pyykkö kertoo, miten Microsoftin ekosysteemiä hyödynnetään Vetcaren toiminnassa.
 
Lassi Aarnio / RTH – Kunnossapitoa ja hälytystehtäviä laadukkaasti Business Centralia hyödyntäen
 
Huollon suunnittelu ja optimointi on tärkeää. Palapelissä on monta eri muuttujaa: sovitut kunnossapitotyöt, hälytyskeikat, työntekijät ja koneet, reittien suunnittelu… RTH:n Lassi Aarnion esityksessä käydään läpi, miten graafinen suunnittelutyökalu Dime yhdessä Business Centralin ja työntekijöiden Power Apps-sovelluksen kanssa on muuttanut yrityksen toimintaa.
 
14.30–15.00 Iltapäiväkahvi
 
Iltapäiväkahvin aikana asiantuntijamme järjestävät Business Central, Power BI ja Power Apps -klinikoita. Tule tervehtimään ja kysymään rohkeasti itseäsi askarruttavista aiheista.
 
15.00–15.30 Microsoft ja Tekoäly  
 
Anastasia Syroegina / Microsoft – Tekoälyn mahdollisuudet liiketoiminnassa

Viimeisen vuoden aikana ei varmastikaan kukaan ole säästynyt tekoälyyn liittyvältä keskustelulta. Microsoftin asiantuntija Anastasia Syroegina tulee kertomaan, mitä sinun tulisi tietää tekoälystä. Mitä tarkoittavat esim. AI ja Copilot? Miten suomalaiset yritykset voivat hyödyntää liiketoiminnoissaan tekoälyä helposti ja kannattavasti Microsoft-alustan kautta.
 
15.30–16.00 BC tänään ja huomenna. Lopetussanat
 
Navakka Group Oy – BC:n hienoimmat uudet ominaisuudet
 
Microsoft julkaisee kaksi kertaa vuodessa laajemmat julkaisuaallot. Nyt on aika tutustua 2023 Wave 2:n eli loppuvuoden julkaisuaallon sisältöön. Mitä kaikkea uutta Business Centraliin ja Power Platform -tuoteperheeseen on tulossa ja miten tekoäly näkyy liiketoimintaratkaisuissa.  
 
16.00–17.00 Verkostoitumista ja kuohuvaa
 
Verkostoitumisen yhteydessä asiantuntijamme järjestävät Business Central, Power BI ja Power Apps -klinikoita. Tule tervehtimään ja kysymään rohkeasti itseäsi askarruttavista aiheista.
 
17.00– Illallinen Paasin Kellarissa
 
Päivän vetäjänä toimii Hanna Hietala

Saapuminen Paasitorniin:  
Paasitorni sijaitsee hyvien julkisten yhteyksien varrella. Mikäli saavut omalla autolla, yksityisautoilijalle löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja Paasitornin läheisyydestä. Lisätietoja pysäköinnistä löytyy Paasitornin sivuilta.

Lisätiedot:
Eija-Riina Laakso
eija-riina.laakso@navakka.com
+358503749662

ILMOITTAUDU MUKAAN: