Arrow | Lenovo BBQ Masterclass
Lenovo BBQ Masterclass

Om onze partners nader kennis te laten maken met Lenovo, organiseren wij op 20 oktober de Lenovo BBQ Masterclass.

Er zal een speeltuin aan BBQ’s klaar staan, denk aan de kamado’s, smokers, Shichirins, Santa Maria Grills, BRUUTGRILLS, open vuur, driepoten en meer…..en gaan we aan de slag met alle recepten.

Meld je nu aan en maak kennis met de mensen van Lenovo en Arrow.

Locatie:
Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134, 7346 AH Hoog Soeren

Wanneer:
  • Donderdag 20 oktober 2022
Programma:
  • 16:00 - 16:30 Ontvangst
  • 16:30 - 22:00 Lenovo BBQ Masterclass

Waarom samenwerken met Lenovo?

Als u een cloud- of managed-serviceprovider bent, maakt een samenwerking met Lenovo het eenvoudiger om aan hun behoeften te voldoen. U kunt een uitgebreid portfolio van diensten aanbieden die speciaal voor providers zoals u zijn ontworpen, van 24x7 ondersteuning tot veilige verwijdering van activa.

En met het verbeterde nieuwe Lenovo Service Provider Program kunt u sneller offertes uitbrengen, uw kennis vergroten in op maat gemaakte opleidingssessies en profiteren van betere financiële voorwaarden. Met meer oplossingen en diensten om uit te kiezen, hebt u meer macht om uw bedrijf te laten evolueren en aan de behoeften van uw klanten te voldoen. 

  • Kanaal eerst. Altijd. Wij zetten het kanaal altijd op de eerste plaats, omdat wij alleen zo succesvol zijn als onze partners dat zijn. Vandaar dat 95% van al onze producten in EMEA via partners worden verkocht! 
  • U bent er voor uw klanten. Wij zijn er voor jullie beiden met een slimmere infrastructuur waar je op kunt vertrouwen - voor elke industrie, op elke schaal, overal ter wereld - aangedreven door Intel® processors. 
  • Onze open-keuze oplossingen zijn ontworpen om goed samen te werken met anderen. We leveren oplossingen die naadloos aansluiten op de bestaande of toekomstige infrastructuur van je klanten. Geen implementatieproblemen, geen vendor lock-in, geen zorgen. 
Registreer je hier voor de Arrow | Lenovo BBQ Masterclass
The Lenovo Service Provider Program (LSPP) 
Cloud of managed service provider?  Dan is dit programma iets voor u! 
Het Lenovo Service Provider Program (LSPP) is ontworpen om u een concurrentievoordeel te geven op de snelgroeiende markt van beheerde diensten, met zeer concurrerende prijzen, uitgestelde betalingen, een driemaandelijks bedrijfsontwikkelingsfonds en co-marketingfinanciering. 

Lenovo biedt het breedste portfolio aan infrastructuuroplossingen
Door samen te werken met verschillende toonaangevende softwareleveranciers, biedt Lenovo onze klanten een ruime keuze. Klanten kunnen een Lenovo-oplossing kiezen die het best aan hun behoeften voldoet, met software van Microsoft, Nutanix, VMware en meer.

Naast onze ThinkSystem-server-, opslag- en netwerkhardware en -diensten bieden we ook een brede reeks engineered oplossingen die zijn ontworpen voor specifieke workloads, waaronder AI, Blockchain, DevOps en Big Data.

Wil je meer weten over Lenovo en welke promoties er op dit moment zijn? Neem dan contact op met:

Elvira Kneefel
Business Development Manager Lenovo
E: Elvira.Kneefel@arrow.com
M: +31 6 30 00 33 38