NetApp tilbyr et komplett utvalg av hybride skytjenester som forenkler administrasjon av applikasjoner og data på tvers av sky- og fysiske løsninger, for å akselerere digital forvandling. NetApp utruster globale virksomheter slik at de kan frigjøre det fulle potensialet i dataene sine, for å utvide kundens kontaktpunkter, fremme større innovasjon og optimalisere driften.

NetApp Data Fabric hjelper kundene med å frigjøre det fulle potensialet i dataene sine med å utnytte kraften til hybridskyen, bygge neste generasjons datasenter og modernisere lagring gjennom dataadministrasjon.

Samarbeid med Arrow
Arrow ECS har et nært samarbeid med NetApp for å forbedre virksomheten din. Som NetApps eneste distributør i Norge, er Arrow ECS ideelt plassert for å støtte utviklingen av NetApp-forretningene.

Sammen kan vi hjelpe deg med å generere muligheter, akselerere salgssyklusen og vinne nye avtaler gjennom et bredt spekter av støtte:

  • Kontinuerlig tilgang til ledende Arrow StorageGuard for det beste i vedlikeholds- og støttetjenester for NetApp-maskinvare og programvare
  • Gi tilgang til autorisert NetApp-opplæring fra Arrow Education Services
  • Tilgang til markedsrådgivning, finansiering og aktivering av partnere
  • Arrangement- og demomulighet
Ta kontakt med oss:
Marius Thorkildsen
Business Development Manager
+47 977 59 024
Email: marius.thorkildsen@arrow.com

Kristian Skaftnes
Marketing Coordinator
+47 958 61 239
Email: kristian.skaftnes@arrow.com

© 2022 Arrow Electronics, Inc. All rights reserved.