Vårens virtuella IT-lopp

Activate with Arrow

Kom ut och rör på dig lite extra. Passa på att ta ditt onlinemöte på språng eller se till att få in den där lunchpromenaden och registrera det via appen RaceONE.

Tre deltävlingar och en final
Vi kommer att köra tre stycken deltutmaningar och avslutar med ett finallopp den 6 maj då vi kör en mil tillsammans med er på Djurgården.

Valet är ditt
Du bestämmer helt själv i vilken takt du genomför loppen och hur många deltävlingar du vill delta i. Du kan gå, jogga eller springa. Valet är ditt!

Priser
För varje avklarat lopp kommer du automatiskt placeras i en utlottning av fina priser. Desto fler lopp du deltar i desto större chans har du i utlottningen.

Final:

Final -  10 KM  
6 maj - Virtuellt och Fysiskt (Djurgården)
Detta lopp kommer att ske under en heldag. Det här året kommer vi även arrangera ett fysiskt lopp på där ni kan springa milen tillsammans med oss. Vid mållinjen kommer vi bjuda på mat, dryck och utlottning av priser.

Deltävlingar:

Du väljer vilka deltävlingar du vill delta i. Se detta som en möjlighet för att värma upp till Arrow Milen. Varje deltävling kommer ske under en veckas tid. Du kommer därmed ha 7 dagar på dig att uppnå distansen som anges i dom olika loppen.

Deltävling 1 - Kom igång 5 KM
21-27 mars - Virtuellt
Det innebär att du har en vecka på dig att uppnå 5 kilometer.

Deltävling 2 - Håll igång 10 KM
4-10 april - Virtuellt
Det innebär att du har en vecka på dig att uppnå 10 kilometer.

Deltävling 3 - På språng 15 KM
18-24 april - Virtuellt
Det innebär att du har en vecka på dig att uppnå 15 kilometer.


Anmäl dig här:

Loppkod till respektive deltävling skickas via mail.


Genom att fylla i det här formuläret godkänner du användningen av din personliga information i enlighet med Arrow Electronics sekretesspolicy och användarvillkor.
Ladda ner appen ”RaceONE” via AppStore eller via Google Play.

Activate with Arrow

De flesta av oss arbetar fortfarande hemifrån och behovet av att röra på sig är fortfarande stort.

Därför har vi startat upp Arrow Activate – ett koncept och en community där vi uppmanar människor i IT-branschen att röra på sig lite extra. Anmäl dig och få inbjudningar till våra andra akiviteter under året.
© 2022 Arrow Electronics, Inc. All rights reserved.